首页 > 作品 > 正文

House in San Vicente de Paul. ValenciaHouse in San Vicente de Paul. Valencia

保罗.圣文森特 瓦伦西亚住宅项目由西班牙巴尔扎建筑设计所设计完成,该作品获得2020年园冶杯国际室内设计金奖。
House in San Vicente de Paul. Valencia is designed by Balzar Arquitectos (ESP) .  It wins Awards of Honor in 2020 YUANYE international interior design competition .

已完工项目包括翻修瓦伦西亚市郊一个居民区的一个单户住宅。
The completed project consisted of renovating a single-family dwelling located in a neighbourhood on the outskirts of the city of Valencia.

这所住宅坐落在联排别墅的末端,是本世纪初建造的住宅建筑群的一部分。

The home sits on the end of a row of terraced houses, which form part of a residential complex created at the beginning of this century.

翻修后一楼呈现出连续的空间布局,厨房和起居室仅由位于空间中心的家具和一个双面壁炉隔开。

The new layout of the ground floor defines a continuous space in which the kitchen and living room are separated only by items of furniture positioned in the centre of the space, together with a double-sided fireplace.

材料的选择旨在创造一个干净、宁静的氛围,突出个体单元,呈现艺术效果。

The materials selected for this project aim to create a clean, serene atmosphere that allows individual elements to stand out, presented as works of art.


























































项目信息
项目名称:House in San Vicente de Paul. Valencia
项目地点:Valencia,Spain
客户:Israel Pérez & Laura López
建筑设计:Balzar Arquitectos
室内设计:Balzar Arquitectos
主要功能:住宅
单层面积:100㎡
层数:3层 ,地下1层
设计年份:2019年
竣工年份:2020年